Lajmet

Vizitë në MSh dhe Fondin e sigurimeve shëndetësore të Kroacisë

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, bashkë me Ushtruesin e Detyrës së Drejtorit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore fatmir Plakiqi dhe Ushtruesin e Detyrës së Drejtorit të SHSKUK-së, Basri Sejdiu kanë zhviluar një vizitë zyrtare në Zagreb, ku janë pritur nga ministri i Shëndetësisë së Kroacisë, Milan Kujundzic.

Vizitë në MSh dhe Fondin e sigurimeve shëndetësore të Kroacisë

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, bashkë me Ushtruesin e Detyrës së Drejtorit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore fatmir Plakiqi dhe Ushtruesin e Detyrës së Drejtorit të SHSKUK-së, Basri Sejdiu kanë zhviluar një vizitë zyrtare në Zagreb, ku janë pritur nga ministri i Shëndetësisë së Kroacisë, Milan Kujundzic.

Marrëveshje bashkëpunimi me autoritetet sllovene

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili dhe Ushtruesi i Detyrës së Drejtorit të Fondit Fatmir Plakiqi kanë qëndruar për një vizitë zyrtare në Slloveni ku edhe është nënshkruar Marrëveshje e bashkëpunimi në mes të Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit dhe Spitalit të Përgjithshëm të Izolas, e cila do të ndihmojë në përmbushjen e nevojave shëndetësore dhe në përmirësimin e kujdesit për pacientët nga rajoni i Prizrenit.

Takim mobilizues në Qeveri për shëndetësinë

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili, Ushtruesi i Drejtorit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, Fatmir Plakiqi dhe përfaqësues të institucioneve shëndetësore kanë marrë pjesë në një takim të zgjeruar të thirrur nga Kryemnistri Ramush Haradinaj me qëllim të një mobilizimi të përgjithshëm në funksion të përmirësimit të gjendjes në shëndetësi.

Diskutohet me ekspertë të OBSH-së revdimi i Listës Esenciale

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili dhe Ushtruesi i Detyrës së Drejtorit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësor Fatmir Plakiqi kanë biseduar me një delegacion të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) nga Gjeneva, të cilët do të analizojnë dhe do të propozojnë praktika ndërkombëtare për rregullimin e Listës Esenciale të Barnave.

Punëtori e Fondit për pakon bazike të shërbimeve shëndetësore

Organizuar nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, në bashkëpunim me Projektin e Shëndetësisë Kosovare si pjesë e përkrahjes nga kredia e Bankës Botërore, në Prishtinë është mbajtur punëtoria tre ditore me profesionistë shëndetësor të niveleve të ndryshme të kujdesit shëndetësor dhe ekspertë të BB për finalizimin e Pakos bazike të shërbimeve shëndetësore.

Fatmir Plakiqi, merr detyrën e Drejtorit (U.D.) të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili i ka uruar mirëseardhje z. Fatmir Plakiqi në pozitë n e Ushtruesit të Detyrës së Drejtorit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, një përvoje shumë të madhe dhe të pasur institucionale.

MSH, BB dhe FSSH prezantuan Skemën e pagesës sipas performancës për kapitacion për 20 komuna të Kosovës

Ministria e Shëndetësisë, Banka Botërore dhe Fondi për Sigurime Shëndetësore, në ambientet e MSH-së, kanë organizuar takim me 20 drejtorë të drejtorive për shëndetësi dhe mirëqenie sociale të komunave të Kosovës, në lidhje me Skemën e pagesës sipas performancës për kapitacion (SPPK).

|< 1 2 3 >|