Drejtori i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore z. Fatmir Plakiqi viziton Fondin e Sigurimeve Shëndetësore në Maqedoni


Në vazhdën e takimeve me vendet e regjionit, sot, me datë 13.03.2019, Drejtori i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, z. Plakiqi dhe delegacioni i tij kanë vizituar Fondin e Sigurimeve Shëndetësore në Maqedoni. Me ketë rast, Drejtori z. Plakiqi, falënderoi Drejtorët e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore në Maqedoni z.Orhan Ramadani dhe z.Dan Doncev për mikpritjen e tyre, si dhe njëkohësisht i njoftoi nga afër për zhvillimet e fundit në Fondin në Kosovë si dhe me objektivat strategjike të tij. Me tutje, z. Plakiqi kërkoi nga Drejtoret e Fondit në Maqedoni ta mbështesin Fondin në Kosovë në proceset nëpër të cilat po kalon, drejtë procesit të funksionalizimit.

Drejtoret e Fondit të Maqedonisë, e falënderuan për vizitë Drejtorin z. Plakiqi si dhe e njoftuan gjithashtu me te arriturat dhe objektivat e Maqedonisë si dhe u zotuan se do t’i ofrojnë mbështetje të plotë Fondit në Kosovë drejtë procesit të funksionalizmit.

Krerët e të dyja institucioneve dakorduan që gjatë muajit të adhshëm të këtij viti të nënshkruajnë një marrëveshje të mirëkuptimit e cila do të rritë bashkëpunimin në mes të dy vendeve.

Lajme Më shumë

image

Vizitë në MSh dhe Fondin e sigurimeve shëndetësore të Kroac...

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, bashkë me Ushtruesin e Detyrës...

image

Marrëveshje bashkëpunimi me autoritetet sllovene

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili dhe Ushtruesi i Detyrës së Drejt...

image

Takim mobilizues në Qeveri për shëndetësinë

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili, Ushtruesi i Drejtorit të Fondit...

image

Diskutohet me ekspertë të OBSH-së revdimi i Listës Esencial...

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili dhe Ushtruesi i Detyrës së Drejt...

image

Punëtori e Fondit për pakon bazike të shërbimeve shëndetëso...

Organizuar nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, në bashkëpunim me Pro...Foto Galeria

image

Video Galeria